Konserwy rybne sterylizowane
Składniki: Makrela japońska (Scomber japonicus) - kawałki, solanka 6% (woda pitna, sól kuchenna)
ALERGENY
Ryby i produkty rybne MOGĄ ZAWIERAĆ: Ryby i produkty rybne
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 793 kJ / 190 kcal. Tłuszcze 13,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,8 g, kwasy tłuszczowe jednonienasycone 1,3 g, kwasy tłuszczowe wielonienasycone 1,7 g. Węglowodany 0 g, w tym cukry 0 g. Błonnik 0 g. Białko 18,0 g. Sól 1,2 g. Zawartość kwasów omega-3 1,6 g.
WAGA/OBJĘTOŚĆ
168g
Przechowywać w suchym miejscu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj komentarz