Vitana płynna marynata żeberka 1x80g
Kod: 59434Gwarantujemy
w całej PL
Import z zagranicy
Dla zarejestrowanych klientów
Opis szczegółowy produktu
Vitana płynna marynata żeberka 1x80g
NAZWA PRAWNA ŻYWNOŚCI
Płynna marynata Żeberka 80 g
SKŁADNIKI
Składniki: Woda, sól 11,1%, ocet winny, cukier, mieszanka przypraw (papryka chili 0,2%, pieprz czarny 0,8%, papryka słodka), aromaty, koncentrat jabłkowy, sos sojowy (hydrolizat sojowy, wino, śliwki, jabłka, barwnik E150d, pasta z suszonych pomidorów, wzmacniacz smaku E 621, E627, E631, ekstrakt drożdżowy, mieszanka przypraw, ekstrakt czosnku), olej rzepakowy, substancje zagęszczające (modyfikowana skrobia ziemniaczana, ksantan), płynny aromat dymu wędzarniczego, oleożywica papryki, rozmaryn mielony 0,1%, substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
ALLERGENY
Soja i jej produkty, MOŻE ZAWIERAĆ: Zboża zawierające gluten,Jaja i ich produkty,Mleko i jego produkty (łącznie z laktozą),Seler i jego produkty,Gorczycę i jej produkty
INFORMACJA ŻYWIENIOWA/JEDNOSTKA
Fakty żywieniowe produktu100 mlEnergia437/104 kJ/kcalTłuszczeTłuszcze3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 gWęglowodanyWęglowodany15,6 g w tym cukry13,5 gBiałkoBiałko1,8 gSólSól11,1 g
DANE ŻYWIENIOWE/PORCJE
Fakty żywieniowe produktu100 mlEnergia437/104 kJ/kcalTłuszczeTłuszcze3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 gWęglowodanyWęglowodany15,6 g w tym cukry13,5 gBiałkoBiałko1,8 gSólSól11,1 g
WAGA/OBJĘTOŚĆ
80 g
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. Przed otwarciem dokładnie wstrząsnąć. Stosować natychmiast po otwarciu.Minimalny okres przydatności do spożycia: 24 miesiące
PRODUCENT
VITANA, a.s.,Mělnická 133,277 32 Byšice
INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA
Instrukcja przygotowania. Dodaj 600 g mięsa i wymieszaj tak, aby marynata równomiernie pokryła mięso. Pozostawić do odpoczynku na co najmniej 2 godziny w chłodnym miejscu. Marynuj dłużej, aby uzyskać mocniejszy, bogatszy smak.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Sosy i buliony |
---|---|
Waga: | 0.1 kg |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.